Ασύλληπτη τραγωδία: Πατέρας και 5 παιδιά από 3-11 ετών κάηκαν ζωντανοί. Σε σοκ η μητέρα

 



Δεν το χωράει ανθρώπου νους πέντε παιδιά μαζί και ο πατέρας τους κάηκαν ζωντανοί όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι τους. Η μόνη που σώθηκε ήταν η μητέρα..

Η μητέρα των πέντε παιδιών κατάφερε και ξέφυγε ζώα από τη φωτιά στο σπίτι τους στο Ράσελ island το οποίο είναι μία μικρή κοινότητα νοτιοανατολικά του Μπρισμπέιν της Αυστραλίας

« Αυτή τη στιγμή είναι συναισθηματικά τρομερά συγκλονισμένη» Είπε στους δημοσιογράφος ο γείτονας τους Λέγοντας επίσης πως η γυναίκα έχασε όλη της την οικογένεια καθώς ήταν η μόνη που σώθηκε.

Ε ναι άνθρωποι βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο σπίτι και οι δύο από αυτούς έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε μία σταθερή κατάσταση.

Το σπίτι τους κατέρρευσε κάηκε ολοσχερώς και υπήρξαν και ζημιά στα γειτονικά σπίτια.

Οι διασώστες που κατέφθασαν έδωσαν τις πρώτες βοήθειες σε εννιά τραυματίες από τους οποίους οι τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Τουλάχιστον 20 πυροσβέστες έσπευσαν για να κατασβέσουν την πυρκαγιά όπως μετέδωσε αυστραλιανό δίκτυο.

Ακόμη διεξάγονται έρευνες και να διαπιστωθεί ποια ήταν η αιτία της πυρκαγιάς ενώ δεν υπάρχουν υποψίες για εμπρησμό ανακοίνωση αστυνομία

Post a Comment

Previous Post Next Post