Αρναούτογλου για τις επόμενες ώρες: «Δεν έχω δει παρόμοια προγνωστικά μοντέλα ποτέ στη ζωή μου»

 


« Δεν έχω ξαναδεί παρόμοια προγνωστικά μοντέλα ποτέ στη ζωή μου» Έγραψες εννέα του αναρτήσει ο Σάκης Αρναούτογλου για την κακοκαιρία Daniel η οποία δοκιμάζει αυτές τις ώρες στη Μαγνησία και το Βόλο.


Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις του μετρό λόγω έως και την ερχόμενη Πέμπτη στις εφτά του μήνα όπου όπως λέει η πεδιάδες δεν αποκλείεται να έχουν μετατρέπει σε μία μεγάλη λίμνη.



« Αν επαληθευτούν και τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία δεν πρόκειται να μετατραπούν μεγάλα τμήματα της θεσσαλικής πεδιάδα σε λίμνες έως και την Πέμπτη το πρωί- Τα προβλεπόμενα ύψη βροχής που δίνουν τα περισσότερα προγνωστικά μοντέλα και για το επόμενο 36ωρο είναι πρωτοφανή και δεν έχω δει παρόμοια ποτέ στη ζωή μου μέχρι σήμερα!!» Αυτά τα λόγια επέλεξε να γράψει σε πρόσφατη ανάρτηση του στο facebook.


Την ίδια ώρα ήδη η πόλη του Βόλου έχει μετατραπεί σε μία απέραντη λίμνη καθώς τα ποτάμια έχουν υπερχείλισει με αποτέλεσμα Να βρίσκονται  σε κίνδυνο Ανθρώπινες ζωές.

Ο γνωστός χείμαρρος που διασχίζει την πόλη σε πολλές περιοχές έχει υπερχείλιση και τα νερά του έχουν πλημμυρίσει όλους τους δρόμους και μαζί μ’ αυτούς καταστήματα, ισόγεια και υπόγεια κατοικιών σε διάφορες περιοχές της πόλης.


Οι διακοπές ρεύματος σε περιοχές της νέας Ιωνίας του Βόλου και πολλών άλλων προαστίων Έχουν κάνει τη ζωή των κατοίκων ακόμα πιο δύσκολη. Εκτός από αυτό έχουμε και πολλές διακοπές της σταθερής τηλεφωνίας και επίσης πολλά προβλήματα και στην κινητή τηλεφωνία εξαιτίας της μεγάλης ηλεκτρικής δραστηριότητας που σαρώνει την περιοχή. Μέχρι στιγμής η κακοκαιρία στην περιοχή έχει αφήσει ένα νεκρό ο οποίος καταπλακώθηκε από τοίχο που κατέρρευσε λόγω του μεγάλου όγκου του νερού.

Post a Comment

Previous Post Next Post