Νάξος: Μηχανική βλάβη σε πλοίο με 606 επιβαίνοντες – Κατέπλευσε στο λιμάνι Κατέπλευσε στο λιμάνι της Ναξου την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 με 506 επιβάτες και 100 άτομα πλήρωμα, το επιβατηγό οχηματαγωγό “Blue Star 1” της Blue Star Ferries μετά από μηχανική βλάβη που παρουσίασε κατά την εκτέλεση του δρομολογίου του.

Επιβάτης του πλοίου δημοσίευσε με ανάρτησή του στο Twitter το μήνυμα που έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο από την εταιρεία, με το οποίο ενημερώνονται όλοι οι επιβάτες πως το πλοίο θα παραμείνει στο λιμάνι της Ναξου λόγω τεχνικού προβλήματος και με επόμενο μήνυμα θα πληροφορηθούν για την τροποποίηση του δρομολογίου. 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, όπως αναφέρει ο ίδιος, όλοι οι επιβάτες να παραμένουν εγκλωβισμένοι μέσα στο πλοίο.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος, ορισμένοι επιβάτες αποβιβάστηκαν ενώ άλλοι παραμένουν στο πλοίο, καθώς μόλις επιδιορθωθεί η βλάβη το πλοίο θα ξεκινήσει κανονικά το δρομολόγιό του.

Πιθανώς το πλοιο επιστρέφει με μειωμένη ταχύτητα Πειραιά. Η εταιρεία είναι υπεύθυνη για τη διαμονή των επιβατών και την εκ νέου εκκίνηση του δρομολογίου με άλλο πλοιο της εταιρείας αύριο το πρωι 

Post a Comment

Previous Post Next Post