Δείτε το Βίντεο Σοκ στον Πειραιά: Το πλήρωμα έσπρωξε από τον καταπέλτη τον επιβάτη που σκοτώθηκε!

 


Νέα δεδομένα για το δυστύχημα που έγινε πριν λίγο στο λιμάνι του Πειραιά όπως φαίνεται και στο σκληρό βίντεο.

Κόβουν την ανάσα οι σκηνές που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί για την ανείπωτη τραγωδία που συνέβη πριν λίγο το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά και στον απόπλου του πλοίου blue Orizon όπου πριν είχαμε τον θάνατο 36 χρονου έλληνα που προσπάθησε να ανέβει στο πλοίο.

Ο άτυχος τριανταεξάχρονος προσπαθεί να ανέβει στο πλοίο τη στιγμή που το πλήρωμα έχει λύση τους κάβους. Ο επιβάτης ο οποίος είχε αργήσει προλαβαίνει να ανέβει πάνω στον καταπέλτη του πλοίου πριν ακόμα αυτό ξεκόλλησε από την προβλήτα

Τη στιγμή που όλα δείχνουν πως πρόλαβε το δρομολόγιο δύο μέλη από το πλήρωμα του πλοίου αρχίζουν και τον σπρώχνουν για να κατέβει και να συνεχίσουν τις διαδικασίες για τον απόπλου του πλοίου.

Ο επιβάτης προσπαθεί να παραμείνει πάνω στον καταπέλτη για να μπορέσει να ταξιδέψει για Ηράκλειο όμως τα δύο μέλη του πληρώματος συνεχίζουν να τον σπρώχνουν ξανά via για να τον πετάξουν κάτω από τον καταπέλτη και να μην επιβιβαστεί στο πλοίο

Ο άτυχος άνδρας χάνει την ισορροπία του και πέφτει στη θάλασσα τα απόνερα των κυρίων μηχανών το μεγάλο επιβατικό οχηματαγωγό οι οποίες λειτουργούν κανονικά.


Ο άτυχος νέος μάχεται με τα κύματα και στην προσπάθειά του πνίγεται. Κατά την πτώση του ίσως κτύπησε στο κεφάλι σε κάποιο άλλο σήμα μέρος του σώματος και τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του και το πλοίο ξεκινά κανονικά το δρομολόγιο του σα να μην έχει συμβεί τίποτα.

Τα ψέματα του πληρώματος στους επιβάτες

«Ενημερώνουμε τους κυρίους επιβάτες ότι η καθυστέρηση απόπλου του πλοίου οφείλεται σε περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση»

Σε άλλο βίντεο ακούγονται οι επιβάτες να σχολιάζουν μετά την ψευδή ανακοίνωση του πληρώματος: «...Μα για ένα εισιτήριο;». Και όπως όλοι όσοι έχουν ταξιδέψει με πλοία γνωρίζουν, το εισιτήριο για τον επιβάτη ή το αυτοκίνητο μπορεί να εκδοθεί και εν πλω, μέσα στο λογιστήριο του πλοίου.

«Έλα ρε π... τον πέταξε από τον καταπέλτη και πέθανε;» σχολιάζει ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες και άλλος προσθέτει: «Τον πήρε μάλλον η προπέλα και βούλιαξε...».

Post a Comment

Previous Post Next Post